Acte de record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017 en el segon aniversari de l’acte terrorista : Servei de Premsa

Acte de record i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017 en el segon aniversari de l’acte terrorista

16/08/2019

Autoritats, víctimes, familiars de víctimes mortals i membres dels cossos de seguretat i dels serveis sanitaris i d’emergències han assistit avui al matí a les Rambles a l’acte de recordi i homenatge a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017 que han organitzat l’Ajuntament de Barcelona i la Unitat d’Atenció i Valoració d’Afectats per Terrorisme (UAVAT) en commemoració del segon aniversari dels fets.

 

 

Una setantena de familiars i víctimes han volgut participar a l’ofrena floral que s’ha realitzat a l’alçada del Pla de l’Ós, en el mateix lloc on l’any passat es va col·locar el Memorial. La cerimònia ha finalitzat amb un minut de silenci en record a les víctimes i la interpretació del Cant dels Ocells per part d’una violoncel·lista.

L’alcadessa, Ada Colau, ha presidit l’acte acompanyada de tinents d’alcaldia i regidors de la Corporació Municipal, el president del Parlament, Roger Torrent; el president de la Generalitat, Quim Torra, el president del Senat, Manuel Cruz, i el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska. També hi ha assistit la delegada del Govern estatal, Teresa Cunillera, així com representants consulars de Portugal, Alemanya, Austràlia, Gran Bretanya i Bèlgica, a més de diputats del Parlament i del Congrés dels Diputats i senadors.Compartiu aquest contingut