Laura Pérez atén els mitjans per explicar la col·locació dels mòduls dels allotjaments provisionals (APROP) : Servei de Premsa

Laura Pérez atén els mitjans per explicar la col·locació dels mòduls dels allotjaments provisionals (APROP)

23/08/2019

Dilluns, 26 d’agost a les 11.00 hores (plaça Joaquim Xirau), la tinenta de l’Alcaldia de Drets Socials i Feminismes, Laura Pérez, atén els mitjans per explicar la col·locació dels mòduls dels allotjaments provisionals (APROP) del carrer Nou de Sant Francesc, 8-10. El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, també hi serà present.

Informació important per als mitjans gràfics que vulguin prendre imatges:

La col·locació dels primers mòduls està previst que comenci a partir de les 10.00 hores (aquesta és l’hora aproximada d’arribada del primer camió). La instal·lació del mòdul tindrà una durada d’uns 15 minuts. Al llarg del matí i fins aproximadament les 13.00 hores, aquest procés (arribada del camió i col·locació del mòdul) es repetirà tres vegades més (es col·locaran en total 4 mòduls que configuraran la planta primera de l’edifici) i en tots els casos el procés d’instal·lació serà d’uns 15 minuts.Compartiu aquest contingut