Foment i Ajuntament acorden fer front comú en matèria de comerç, de promoció econòmica, turística i de seguretat : Servei de Premsa

Foment i Ajuntament acorden fer front comú en matèria de comerç, de promoció econòmica, turística i de seguretat

02/09/2019

El govern municipal convocarà al mes de setembre una cimera amb diferents agents econòmics per a fer balanç de l’activitat turística a l’estiu

El primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Colboni, s’ha reunit avui amb membres de Foment del Treball i ha participat posteriorment a la junta de l’entitat empresarial de Catalunya, acompanyat de la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín i del tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle.

 

 

Tant Ajuntament com Foment del Treball han abordat les perspectives de futur de la ciutat de Barcelona i han coincidit en la necessitat de reforçar la col·laboració públic-privada a l’hora d’afrontar els reptes principals de la ciutat en matèria de comerç, de promoció econòmica, turística o de seguretat, entre d’altres.

En aquest sentit el govern municipal convocarà al mes de setembre una cimera amb diferents agents econòmics per a fer balanç de l’activitat turística a l’estiu.

En sortir de la reunió, Jaume Collboni ha explicat que “agents econòmics i Ajuntament coincidim en què serem capaços d’abordar el futur de Barcelona amb garanties si totes les administracions situen Barcelona com una prioritat: des de les infraestructures a la seguretat, passant per la promoció econòmica. Totes les àrees requereixen situar Barcelona com un element prioritari en les agendes de totes les administracions com un element clau de la competitivitat econòmica de Catalunya i Espanya”.

Respecte a la iniciativa de Foment del Treball sobre la seguretat, el primer tinent d’alcalde ha valorat positivament la iniciativa de Foment, i s’ha compromès a treballar-hi “plegats, fer un front comú amb més agents cívics, econòmics i socials davant la resta d’administracions”. “Cal treballar per a generar un clima de confiança i col·laboració entre tots els agents implicats com ha estat possible en aquestes darreres setmanes amb els diferents operatius que s’han vist a la ciutat”, ha conclòs.Compartiu aquest contingut