El conseller Alfred Bosch aborda amb tinenta d’Alcaldia Laia Bonet la projecció internacional de Catalunya i Barcelona : Servei de Premsa

El conseller Alfred Bosch aborda amb tinenta d’Alcaldia Laia Bonet la projecció internacional de Catalunya i Barcelona

03/09/2019

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència Alfred Bosch s’ha reunit aquesta tarda amb la tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona Laia Bonet, responsable de l’àrea de l’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana.

En aquesta primera trobada del nou mandat municipal, ambdós han destacat que la Tinència que encapçala Bonet i la conselleria tenen competències comunes com són Agenda 2030, relacions internacionals i transparència i bon govern. Aquests són àmbits d’impacte transversal en ambdues administracions, que responen a grans reptes globals de la ciutat i Catalunya, i que els mecanismes de col·laboració permanent seran claus per a la obtenció de millors resultats.

 

 

Així, la trobada ha servit per tractar la projecció internacional de Catalunya i Barcelona, analitzar la implementació de l’Agenda 2030 i les polítiques de transparència d’ambdues institucions.

Bosch i Bonet han explorat la possibilitat de treballar conjuntament en esdeveniments de rellevància que tenen lloc a Barcelona, com ara la commemoració dels 25 anys de la Declaració de Barcelona l’any que ve. El conseller i la tinent d’alcaldia també han abordat la necessitat de treballar conjuntament per a l’atracció d’organitzacions internacionals a Catalunya i, en particular a Barcelona.

A més, s’ha explorat la possibilitat d’organitzar seminaris conjunts i coordinar la presència de Catalunya i Barcelona en conferències internacionals sobre aquestes temàtiques.Compartiu aquest contingut