El curs 2019-2020 s’iniciarà a Barcelona amb un nou institut i la transformació de dos centres : Servei de Premsa

El curs 2019-2020 s’iniciarà a Barcelona amb un nou institut i la transformació de dos centres

05/09/2019

L’Institut La Sagrera Sant Andreu obre les portes com a centre de nova creació i es crea l’Institut Escola Arts i l’Institut Pedralbes, com a resultat de la transformació d’altres centres. I l’Institut Maria Espinalt començarà el curs en un nou equipament.

Durant tot l’estiu s’han fet obres en un terç dels centres públics de tota la ciutat; d’aquest centenar d’obres, 86 actuacions han estat per a la millora dels equipaments i 14 com a obres de continuïtat.

Un curs més, s’aposta per una innovació sistèmica en els centres a través de diferents programes i projectes com Xarxes per al Canvi, a més d’avançar cap a l’equitat amb mesures el Pla de Xoc contra la segregació o l’educació comunitària a través del Pla de Barris

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut