Ada Colau presideix la conferència ‘De Berlin al Mediterrani. El mur i les seves metamorfosis’ amb motiu de la celebració de l’11 de setembre : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la conferència ‘De Berlin al Mediterrani. El mur i les seves metamorfosis’ amb motiu de la celebració de l’11 de setembre

06/09/2019

Dilluns 9 de setembre, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa presideix la conferència ‘De Berlin al Mediterrani. El mur i les seves metamorfosis’ que, amb motiu de la celebració de l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, pronunciarà Rainer Huhle, Doctor en ciències polítiques a la Universitat de Erlangen-Nurernberg.

En aquesta línia temàtica, enguany, a la tardor el Born CCM, amb el suport de la Direcció de Memòria, Història i Patrimoni, posarà en marxa el projecte  ‘Paradigma Mur. Berlín/Barcelona 1989-2019/1961-2021’. Aquest cicle de memòria històrica es desenvoluparà amb motiu del 30è aniversari de la destrucció del mur de Berlín a partir del 9 de novembre de 2019.

 Compartiu aquest contingut