Es tanca la temporada d’estiu amb més de 180.000 visitants durant el mes d’agost, la més alta de tota la història : Servei de Premsa

Es tanca la temporada d’estiu amb més de 180.000 visitants durant el mes d’agost, la més alta de tota la història

13/09/2019

S’amplia el ventall d’activitats educatives, com el nou espai Creatibi Robòtics, amb l’objectiu d’aportar un valor afegit als visitants i consolidant l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc

La tradicional Mostra de Titelles obres la temporada de tardor aquest cap de setmana amb l’espectacle “Pipa, la titella meravella”

El funibus, un autobús que sortirà des de la plaça Kennedy, donarà servei diari durant les obres de remodelació del funicular

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha tancat la temporada d’estiu amb un mes d’agost rècord durant el qual han visitat el parc un total de 184.817 visitants, la xifra  més alta de tota la història. Això suposa una mitjana de 5.962 persones al dia, que han volgut gaudir de tota l’oferta d’estiu, on ha destacat el gran èxit de l’espectacle làser, els renovats espectacles itinerants o l’atracció del Castell de Contes.

Amb l’arribada del setembre, el Parc s’adapta a l’horari escolar i obrirà tots els caps de setmana a partir de les 11h i fins les 21h fins a finals del mes d’octubre. El pròxim cap de setmana el Funicular farà el seu últim viatge abans de les obres de remodelació, i s’instaurarà el funibus, un autobús que sortirà des de la plaça Kennedy i donarà servei diari, a partir de les 10.30, durant les obres de remodelació. A banda, es mantenen tots els accessos tradicionals

I una vegada tancada la temporada d’estiu, el Parc d’Atraccions Tibidabo ja es prepara per a la tardor, amb diverses novetats, i la celebració d’activitats que ja s’han convertit en tradicionals, com la Mostra de Titelles. S’amplia el ventall d’activitats educatives i el públic a qui van dirigides, amb l’objectiu d’aportar un valor afegit als visitants i consolidant l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc, juntament amb la solidaritat, la sostenibilitat i les experiències. D’aquesta manera el Tibidabo no és només un espai lúdic on hi ha atraccions i entreteniment, sinó que es transforma en un espai on també es poden adquirir coneixements.

 

La robòtica pren protagonisme

L’espai Creatibi by LEGO Education, presentarà diferents millores i una novetat molt important amb la creació de Creatibi Robòtics, un nou espai de robòtica educativa on es realitzaran diferents activitats amb diverses plataformes robòtiques programables. En aquest nou espai, es crearan 6 zones amb diferents activitats, on a cadascuna hi haurà una plataforma robòtica diferent. La combinació dels diferents tipus de robot permetrà donar una nova versatilitat a l’hora d’aplicar disciplines de joc i programació en diferents grups d’edats i gèneres.

Aquest nou espai de robòtica estarà completament vinculat a la sala Creatibi by Lego Education, ja que a part de compartir el mateix objectiu d’apropar la robòtica educativa als infants i famílies, hi haurà activitats creuades i vinculades entre si.

A banda, també s’ha millorat l’espai Free Play, que prendrà més rellevància, on es podran realitzar construccions de manera lliure, però amb temàtica assistida i on es treballaran diferents habilitats: ciència, programació, desenvolupament social, exploració creativa, llenguatge i comunicació. I, per la seva banda, l’espai Maker introduirà nous continguts i conceptes en els nens i nenes de 3 a 12 anys, amb l’objectiu de despertar el seu interès pel disseny i l’enginyeria, fent servir models de construcció.

 

Mostra de Titelles

El Marionetàrium serà escenari de la 9a edició de la Mostra de Titelles, on cada cap de setmana des del 14 de setembre al 29 d’octubre, es presentarà un espectacle de titelles a càrrec d’una companyia diferent. Cada dia es realitzaran 5 passis: a les 12 h, 13h, 15h, 16h i 17h.Compartiu aquest contingut