L’Ajuntament de Barcelona s’adherirà a la Vaga Mundial pel Clima el dia 27 de setembre : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona s’adherirà a la Vaga Mundial pel Clima el dia 27 de setembre

13/09/2019

El plenari del consell municipal que s’havia de celebrar el mateix dia es traslladarà al dia 30 de setembre

L’Ajuntament de Barcelona s’adherirà a la Vaga Mundial pel Clima el proper dia 27 de setembre, una mobilització que es durà a terme a tot el món, i que està organitzada per entitats juvenils i ambientals, així com diferents col·lectius de la societat civil. A Barcelona, aquesta vaga culminarà amb una concentració, el mateix dia a la tarda, als Jardinets de Gràcia.

Per aquest motiu, el consistori endarrerirà la data de celebració del seu consell plenari de setembre, que inicialment s’havia de celebrar el mateix dia 27, al dia 30 a partir de les 10 del matí. Així s’ha comunicat avui des de secretaria de l’Ajuntament de Barcelona a tots els grups municipals.

Amb aquesta decisió, el consistori vol refermar el seu compromís en la lluita contra el canvi climàtic amb la posada en marxa de mesures per a la preservació de la qualitat del medi ambient i de la salut dels veïns i veïnes de Barcelona, i es compromet a interpel·lar a les altres administracions responsables perquè compleixin amb els seus deures en aquest àmbit.Compartiu aquest contingut