Trobada amb els agents econòmics i socials de la ciutat : Servei de Premsa

Trobada amb els agents econòmics i socials de la ciutat

25/09/2019

Dimecres 25 de setembre, a les 10:00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona, pl. Sant Jaume, 2), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni;  juntament amb el regidor de Turisme i Indústries Culturals, Xavier Marcé; la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín; i Raquel Gil Eiroá, nova comissionada de Promoció de l’ocupació i polítiques contra la precarietat, participen a la trobada amb els agents econòmics i socials de la ciutat que tindrà lloc a l’Ajuntament de Barcelona per encetar el nou curs econòmic i analitzar les principals dades turístiques i comercials dels darrers mesos.

NOTA IMPORTANT: A les 10:00 hores, els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió, que serà tancada, i foto de grup de les persones assistents. A les 11:30 hores, el tinent d’alcaldia atendrà els mitjans de comunicació en roda de premsa a la sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona en relació a la reunió. 

 Compartiu aquest contingut