Reunió de la Comissió de Govern al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Reunió de la Comissió de Govern al districte de Sant Andreu

02/10/2019

Dijous 3 d’octubre a les 10:00 hores (Plaça Orfila, 1), la Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona es reuneix al districte de Sant Andreu. Es tracta de l’inici d’una prova pilot que preveu desplaçar als districtes la reunió de la Comissió de Govern, així com l’activitat de l’Alcaldia. L’objectiu és intensificar la presència als barris, traslladant l’activitat institucional i quotidiana, i ampliar les “Trobades amb l’alcaldessa” que van tenir lloc durant el passat mandat, i que es mantindran en l’actual.

NOTA PER ALS MITJANS: Es podran prendre imatges de l’inici de la reunió de la Comissió de Govern. Els periodistes podran seguir únicament l’inici de la reunió, quan l’alcaldessa, Ada Colau, obrirà la reunió i la regidora del districte, Lucía Martín, farà la benvinguda dels regidors i regidores.

 

 Compartiu aquest contingut