Jordi Martí i Montserrat Ballarín presenten la primera proposta de treball per al pressupost del 2020 : Servei de Premsa

Jordi Martí i Montserrat Ballarín presenten la primera proposta de treball per al pressupost del 2020

03/10/2019

Divendres 4 d’octubre, a les 10:00 hores (sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor de Presidència, Pressupost i Pla de Barris, Jordi Martí, i la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, presenten una primera proposta de treball per al pressupost del 2020. Es tracta d’un document que conté les línies mestres d’ingressos i despeses que preveu l’Ajuntament de Barcelona per a l’any vinent i que han de servir de base per les negociacions que permetin dur a terme la seva tramitació.

 

 Compartiu aquest contingut