Acte de celebració de la diada de la Guàrdia Urbana : Servei de Premsa

Acte de celebració de la diada de la Guàrdia Urbana

07/10/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 8 d’octubre, a les 17:00 hores, al recinte de l’Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (pl. Leonardo da Vinci s/n, edifici blau) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, donarà la benvinguda a l’acte de celebració de la diada de la Guàrdia Urbana. A l’acte també assistirà el tinent de l’alcaldia de de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle.

Durant l’acte es lliuraran les Mèrit de la Guàrdia Urbana de Barcelona en reconeixement als agents, institucions i altres personalitats pel seu bon servei a la ciutat i també es lliuraran les medalles per antiguitat, diplomes al personal jubilat i homenatge a les vídues i vidus del cos de la Guàrdia

Atenció Mitjans:

Els mitjans que vulguin assistir a l’acte s’hauran d’acreditar a través de l’adreça electrònica gu_comunicacio@bcn.cat indicant el nom i cognom, DNI, i mitjà de comunicació.

El termini de recepció de sol·licituds d’acreditacions finalitzarà el mateix 8 d’octubre a les 12:00 hores.

La recollida de les acreditacions es realitzarà demà entre les 16:15 i les 16:45 hores al mateix Auditori Fòrum del Centre de Convencions  Internacionals de Barcelona.





Paraules clau

guàrdia urbana/