Collboni proposa un nou fons públic-privat destinat al canvi del model turístic a la ciutat : Servei de Premsa

Collboni proposa un nou fons públic-privat destinat al canvi del model turístic a la ciutat

07/10/2019

Barcelona buscarà la complicitat dels agents turístics de la ciutat i el país per establir actuacions concretes per al turisme sostenible i de qualitat orientades a potenciar l’oferta turística i cultural de la ciutat i crear nous imaginaris

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, ha avançat la iniciativa en la seva intervenció al Summit Economy & Shopping a Madrid, davant dels principals operadors, actors institucionals i grups econòmics amb interès al turisme i l’activitat econòmica

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha proposat avui la creació d’un nou fons públic-privat destinat al canvi del model turístic a la ciutat. Ho ha avançat en la seva intervenció al Summit Economy & Shopping a Madrid, davant dels principals operadors, actors institucionals i grups econòmics amb interès al turisme i l’activitat econòmica, i acompanyat del regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, que també ha participat a la trobada.

 

 

La proposta de Barcelona vol buscar la complicitat dels agents turístics de la ciutat i el país per establir actuacions concretes per al turisme sostenible i de qualitat orientades a potenciar l’oferta turística i cultural de la ciutat i crear nous imaginaris. Es tractaria de potenciar i complementar l’actuació públic-privada en aquest sector, partint de la iniciativa municipal.

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona ha intervingut amb un espai propi al Summit Economy & Shopping a Madrid, entre els blocs de “promoció Espanya: reputació i percepció en emissors de llarg radi”, i “Actius d’Espanya”. La trobada s’ha organitzat enguany sota l’epígraf de “Inspirant el futur: viatgers de llarg radi. Cap a un turisme sostenible orientat a les persones”.Compartiu aquest contingut