Ada Colau rep el vicepresident i conseller d’Habitatge de la Comunitat Valenciana : Servei de Premsa

Ada Colau rep el vicepresident i conseller d’Habitatge de la Comunitat Valenciana

08/10/2019

Ada Colau ha rebut el vicepresident de la Generalitat valenciana i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Ruben Martínez, de visita a la ciutat amb diferents membres de la seva conselleria per conèixer de primera mà algunes de les polítiques en matèria d’habitatge que impulsa l’Ajuntament de Barcelona. L’equip encapçalat per Rubén Martínez Dalmau s’ha reunit amb la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucía Martín, i amb altres membres de l’equip de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament per tractar de polítiques i programes com el parc de lloguer assequible, l’adquisició d’habitatges privats, la mesura del 30% d’habitatge social en noves promocions privades i en grans rehabilitacions, Habitatge Metròpolis Barcelona, entre altres. Tots dos equips han coincidit en la necessitat que el Govern central faculti les comunitats autònomes i els ajuntaments de les grans ciutats per regular els preus del lloguer, i que els doti de pressupostos per impulsar el parc públic de lloguer que necessiten els municipis. Durant la jornada, també han visitat les obres d’instal·lació dels APROP i l’edifici de cohabitatges de la Borda.

 

 

 

 Compartiu aquest contingut