Montserrat Ballarín presenta la Fira Mercat de Mercats, que arriba aquest any a la 10a edició : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín presenta la Fira Mercat de Mercats, que arriba aquest any a la 10a edició

09/10/2019

Dijous, 10 d’octubre, a les 11h (Antiga Fàbrica DAMM. Carrer del Rosselló, 515), la regidora de Comerç, Mercats, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, presenta la 10a edició de la Fira Mercat de Mercats 2019, la gran festa del producte i la gastronomia de Barcelona, que tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral entre el 18 i el 20 d’octubre.

A la presentació, també hi assistiran el xef Carles Abellan i el comerciant de la Boqueria Eduard Soley, que han participat a les 9 edicions anteriors del Mercat de Mercats i que explicaran la seva experiència al llarg d’aquesta dècada. També hi seran presents professionals dels mercats i de la restauració que participaran en aquesta edició de la fira.Compartiu aquest contingut