Xavier Marcé participa a la taula “Negoci, Turisme i Ecologia” de APAE : Servei de Premsa

Xavier Marcé participa a la taula “Negoci, Turisme i Ecologia” de APAE

10/10/2019

Divendres 11 d’octubre, a les 10:00 hores (Hotel Barcelona Golf, Sant Esteve Sesrovires), el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, participa a la taula de debat Negoci, Turisme i Ecologia” en el marc de la trobada empresarial organitzada per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses). En aquest debat també hi participaran el secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Josep Ginesta; el director de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, David Font ; el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz, entre altres autoritats, empresaris i membres del sector.Compartiu aquest contingut