Barcelona oficialitza demà el seu ingrés al World Cities Culture Forum, la xarxa que aplega les grans capitals culturals del món : Servei de Premsa

Barcelona oficialitza demà el seu ingrés al World Cities Culture Forum, la xarxa que aplega les grans capitals culturals del món

22/10/2019

Lisboa acull a partir de demà una nova trobada, la vuitena, del World Cities Culture Forum, la xarxa que aplega les grans capitals culturals del món. A la cimera, que té com a temàtica central el combat contra les desigualtats socials des de les polítiques culturals, s’oficialitzarà la incorporació de Barcelona a aquesta important xarxa internacional. El Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a la capital portuguesa per participar, dijous, en la taula rodona Who is Welcome? How can cultural policy help social integration? , junt a representants de San Francisco i la ciutat xinesa de Shenzhen.

A la cimera anual del World Cities Culture Forum assistiran una quarantena de ciutats, entre elles Nova York, Amsterdam, Tokyo, París, Seül, Roma, San Francisco i Londres.Compartiu aquest contingut