Alvaro Porro participa en la Festa d’Economia Social i Solidària de Catalunya : Servei de Premsa

Alvaro Porro participa en la Festa d’Economia Social i Solidària de Catalunya

25/10/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

La Fira té lloc entre els dies 25 i 27 d’octubre al recinte Fabra i Coats del districte de Sant Andreu

Està organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària i compta amb més de 200 entitats participants i un centenar d’activitats paral·leles.

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb la Fira i posa a la seva disposició el recinte Fabra i Coats

Dissabte, 26 d’octubre a les 13h (Recinte Fabra i Coats, carrer de Sant Adrià, 20), el comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament local i Política Alimentària, Àlvaro Porro, participarà en la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Concretament, en la taula rodona de valoració de les polítiques públiques que s’han impulsat per enfortir l’Economia Social i Solidària (ESS), com han afectat el territori, i el teixit de l’ESS a l’administració pública.

La VIII Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC) , organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària, té lloc entre els dies 25 i 27 d’octubre al recinte Fabra i Coats del districte de Sant Andreu. En aquesta edició, compta amb més de 200 entitats participants i un centenar d’activitats paral·leles.

La iniciativa vol ser un aparador de productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones, des d’habitatge, a alimentació, oci, educació, comunicació, tecnologia, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques o formació i educació. És també un punt de trobada per a totes les edats on participar d’activitats culturals i familiars i informar-se sobre les diverses opcions de consum o adquirir productes de proximitat.

L’Ajuntament de Barcelona col·labora en la Fira i  posa a la seva disposició el recinte Fabra i Coats.





Paraules clau

economia/