El Plenari aprova atorgar les medalles d’Or al Mèrit Cívic a Miquel Valls i Aladino Nespral : Servei de Premsa

El Plenari aprova atorgar les medalles d’Or al Mèrit Cívic a Miquel Valls i Aladino Nespral

25/10/2019

El Consistori reconeixerà l’aportació a l’impuls econòmic de la ciutat de Miquel Valls, des del lideratge de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i la tasca en la defensa dels drets de la comunitat LGTBI a la ciutat d’Aladino Nespral com a empresari i impulsor del “Gaixample”

La sessió plenària del Consell Municipal ha aprovat avui el lliurament de dues medalles d’Or al Mèrit Cívic a Aladino Nespral, per la seva trajectòria a favor dels drets de la comunitat LGTBI+, i a Miquel Valls, per la seva aportació a l’impuls econòmic de la ciutat.

Amb aquest reconeixement, el Ple municipal destaca la figura com a precursor en la lluita pels drets de la comunitat LGTBI de Barcelona de l’empresari Aladino Nespral, president del Grup empresarial Arena i impulsor del “Gaixample”. Es reconeix la seva actuació en aquest àmbit, especialment a través de la Fundació Arena, creada l’any 2002 per promoure la igualtat de drets i oportunitats de la comunitat homosexual, fet que ha contribuït a que Barcelona sigui una ciutat referent per la convivència i la diversitat.

El Consell Plenari municipal també ha acordat destacar la figura de Miquel Valls amb la medalla d’Or al Mèrit Cívic per la seva contribució a l’impuls econòmic de Barcelona, des de la presidència els darrers 17 anys de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.  Amb aquest guardó, l’Ajuntament de Barcelona reconeix Valls com un dels principals impulsors de la millora de la competitivitat de les empreses catalanes i la seva adaptació a l’obertura dels mercats internacionals.Compartiu aquest contingut