Barcelona Digital Talent organitza un ‘speed dating’ per captar talent digital en ciberseguretat : Servei de Premsa

Barcelona Digital Talent organitza un ‘speed dating’ per captar talent digital en ciberseguretat

29/10/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Hi participen 20 companyies especialitzades, com Deloitte, Nestlé o Goo Apps, que realitzaran més de 180 entrevistes amb 60 candidats

Barcelona Digital Talent organitza un speed dating (30 d’octubre, d’11:00 a 13:30hores, Recinte Gran Via, Pavelló 3) on posarà en contacte talent digital amb empreses tecnològiques del sector de la ciberseguretat. Serà en el marc del Barcelona Cibersecurity Congress que se celebra al Recinte Gran Via 2 del 29 al 31 d’octubre (.

MItjançant un novedós format, Barcelona Digital Talent facilita el contacte entre empreses i candidats, que tindran uns minuts per conèixer-se, i decidir si volen establir una relació professional. 20 companyies especialitzades en ciberseguretat i d’altres sectors però amb necessitats en aquest àmbit, com Deloitte, Nestlé o Goo Apps, realitzaran més de 180 entrevistes buscant el millor talent entre 60 candidats.

Segons dades de Barcelona Digital Talent, en el seu darrer informe (Digital Talent Overview 2019), un 30% dels professionals tecnològics de Barcelona provenen d’altres ciutats i únicament un 22% d’ells són dones. Segons el mateix informe, Barcelona és un pol d’atracció de talent del sector digital. Per tecnologies, el 42’6% dels professionals que treballen en ciberseguretat a Barcelona, provenen d’altres països, una dada que demostra el gap de talent digital en aquest sector.

Aquesta iniciativa va en línia amb els objectius de Barcelona Digital Talent, una aliança impulsada por Mobile World Capital Barcelona, Cercle Tecnològic de Catalunya, Barcelona Tech City, 22@Network, Foment del Treball, Barcelona Global, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona, que va nèixer al desembre de 2018 per convertir Barcelona en la capital del talent digital.

 





Paraules clau

digital/ empresa/ ocupació/ Talent/