Joan Subirats i Marc Serra participen a les jornades Decidim Fest sobre democràcia i tecnologia : Servei de Premsa

Joan Subirats i Marc Serra participen a les jornades Decidim Fest sobre democràcia i tecnologia

29/10/2019

El festival del Decidim, la plataforma digital de participació ciutadana feta amb codi obert, debat durant tres dies sobre els reptes de les relacions i els desafiaments entre la tecnologia, la democràcia i el futur.

Dimecres 30 d’octubre, a les 9.30 hores, a la Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats i el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, participen a les jornades Decidim Fest sobre democràcia , tecnologia i futur.

El Decidim Fest és una trobada global sota el paraigua de Decidim, la plataforma digital de participació ciutadana feta amb codi lliure i obert. Es tracta d’unes jornades amb ponències, debats, tallers i instal·lacions per pensar en comunitat sobre els reptes de les relacions entre la tecnologia i la democràcia participativa.

Aquest festival Decidim, se celebra a la Fabra i Coats els dies 29, 30 i 31 d’octubre i comptarà amb la participació de veus clau per al debat de la democràcia participativa, les plataformes i les tecnologies obertes i els reptes de la societat xarxa.

Les temàtiques que es tractaran són:

Més de 45 professionals amb expertesa en plataformes digitals, ciberfeminismes, seguretat i privacitat, democràcia radical o intel·ligència artificial compartiran les seves experiències en el marc del Decidim Fest.

Podeu consultar tota la informació i el programa al web.Compartiu aquest contingut