Els dos festius d’obertura comercial local de 2020 seran el 29 de novembre i el 27 de desembre : Servei de Premsa

Els dos festius d’obertura comercial local de 2020 seran el 29 de novembre i el 27 de desembre

31/10/2019

Aquests dos festius s’afegeixen als altres vuit festius establerts per la Generalitat de Catalunya

A l’any 2021, els dies festius d’obertura commercial locals seran el 5 i el 12 de desembre

Les dates dels festius d’obertura de comerços s’ha acordat amb les principals entitats representatives del sector comercial de la ciutat

Els dos dies festius d’obertura comercial de decisió local seran el 29 de novembre i el 27 de desembre durant l’any 2020. Aquests dos festius s’afegeixen als altres vuit festius establerts per la Generalitat de Catalunya per al proper any.

Els dies concrets s’ha treballat amb les principals entitats representatives del sector comercial de la ciutat: Barcelona Oberta, Fundació Barcelona Comerç, Consell de Gremis, Associació de Botiguers de Catalunya, Comertia, Consell d’Empreses Distribuïdores d’Alimentació de Catalunya (CEDAC), Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED), Cambra de Comerç, Foment del Treball i Retailcat.

Així, els vuit dies festius d’obertura comercial per a l’any 2020 són:
• 5 i 12 de gener
• 5 de juliol
• 15 d’agost
• 12 d’octubre
• 29 de novembre
• 6,13, 20 i 27 de desembre

Per al 2021, els dos festius d’obertura comercials locals que s’afegeixen seran els dies 5 i 12 de desembre, de manera que els diumenges i festius d’obertura comercial a la ciutat de Barcelona seran els següents.
• 3 i 10 de gener
• 4 de juliol
• 1 i 28 de novembre
• 5,6,8,12 i 19 de desembre

La llei de Comerç, Serveis i Fires del Parlament de Catalunya estableix que els ajuntaments fixaran dos festius més a banda dels vuit dies fixats per a tota Catalunya en què els comerços podran romandre oberts.Compartiu aquest contingut