L’Ajuntament suma Fira de Barcelona al Compromís Biosphere per a les bones pràctiques en sostenibilitat i ocupació en turisme : Servei de Premsa

L’Ajuntament suma Fira de Barcelona al Compromís Biosphere per a les bones pràctiques en sostenibilitat i ocupació en turisme

02/11/2019

L’entitat firal barcelonina s’adhereix al Compromís Barcelona Biosphere promogut per l’Ajuntament, en col·laboració amb la Cambra de Comerç i Turisme de Barcelona, i que amb la Fira ja arriba a 198 empreses de l’àmbit turístic

Els establiments adherits reben formació i assessorament personalitzat per complir amb criteris de gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social, i obtenen al final del procés el distintiu que atorga l’Instituto de Turismo Responsable

L’objectiu del projecte, alineat amb els objectius de l’Agenda 2030, és avançar cap a la sostenibilitat de la destinació en el seu conjunt, estenent les bones pràctiques a tot tipus d’empreses de serveis, productes i equipaments turístics

Amb l’adhesió al Compromís Barcelona Biosphere, Fira passa a formar part alhora de la xarxa de més de 1.000 entitats que integren actualment el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

 

 

 

Descarregar document en format PDFCompartiu aquest contingut