La Guàrdia Urbana deté dues persones per un delicte contra la salut pública al districte de l’Eixample : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté dues persones per un delicte contra la salut pública al districte de l’Eixample

05/11/2019

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest matí dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública en un pis del barri de Sant Antoni, al districte de l’Eixample.

A l’operatiu, que s’ha iniciat poc abans de les 8:30 hores, ha participat la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana, la Unitat de Suport Policial i agents de la Unitat Territorial de l’Eixample.

La investigació es va iniciar fa aproximadament un mes quan els veïns van requerir al cos de policia barceloní per sospites de tràfic de drogues. Davant aquestes declaracions, la Unitat d’Investigació del cos de policia barceloní va engegar un operatiu a la zona. Fruit de la operativa es van realitzar diferents intervencions de substàncies a compradors per tal de poder verificar el tràfic il·lícit de substàncies. La investigació també va verificar que els dos individus detinguts traficaven en locals pròxims al seu domicili.

Durant l’entrada i perquisió al domicili, autoritzada judicialment, la Guàrdia Urbana de Barcelona també ha requisat diferents quantitats de substàncies estupefaents, material per fer les dosis per la seva venda i 3.300 euros.Compartiu aquest contingut