Xavier Marcé presideix la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat : Servei de Premsa

Xavier Marcé presideix la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat

08/11/2019

Dilluns 11 de novembre, a les 18:30 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona) el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, presideix la sessió plenària del Consell Turisme i Ciutat, l’òrgan estable de participació ciutadana amb caràcter consultiu i assessor que està format per prop de 40 entitats, associacions de veïns, gremis, professionals, sindicats, comerciants, agències de viatges, a més d’experts, tècnics municipals i representants dels grups municipals, amb l’objectiu de debatre i participar en l’elaboració de les polítiques públiques en matèria de turisme de l’Ajuntament.

En aquesta sessió es farà balanç de les actuacions realitzades durant el mandat anterior i del pla de Treball del CTiC per als propers anys, entre altres temàtiques.

 Compartiu aquest contingut