La Guàrdia Urbana deté tres persones i desmantella dos punts distribució de drogues a Nou Barris : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana deté tres persones i desmantella dos punts distribució de drogues a Nou Barris

11/11/2019

La investigació es va iniciar fa un mes i mig per les queixes de veïns que van denunciar el tràfic de substàncies estupefaents a la zona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desmantellat aquest matí al barri de Roquetes (Nou Barris) dos pisos que funcionaven com punts de distribució de substàncies estupefaents i de venda de productes robats. Fruit d’aquest dispositiu, format per agents de la Unitat d’Investigació, la Unitat de Suport Diürn i per la Uniat Territorial de Nou Barris, s’ha procedit a la detenció de tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública.

Les investigacions es van iniciar fa un mes i mig fruit de queixes de veïns que denunciaven que un grup de persones es dedicaven a la venda de substàncies estupefaents a la via pública i també en alguns bars propers del barri.

La Guàrdia Urbana va realitzar diverses intervencions a la zona que van corroborar les informacions facilitades pels veïns i van poder comprovar que alguns immobles feien la funció de magatzem de la droga, diners, i d’alguns objectes sostrets que receptaven com a pagament de les substàncies.

Davant d’aquests resultats, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha procedit, amb ordre judicial, a l’entrada i perquisició de dos domicilis i a la detenció de tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública i receptació i una altra persona ha quedat investigada per un presumpte delicte contra la salut pública i receptació. Les tres persones detingudes tenien antecedents per delictes violents, contra la salut pública i delictes contra la seguretat vial. De fet, un dels detinguts resta també com a investigat per un presumpte delicte contra la seguretat vial per conduir sense permís i per una conducció temerària.

Durant el registre dels dos immobles s’han localitzat armes blanques, pals de ferro i objectes contundents. En un dels pisos, que és propietat de la Generalitat de Catalunya i estava ocupat, s’ha comprovat que estava tot preparat per instal·lar una plantació de marihuana, per aquest motiu s’ha procedit al desmuntatge de la instal·lació i al seu precinte per retornar-lo a la propietat.Compartiu aquest contingut