Janet Sanz participa en una taula rodona sobre el pacte del 22@ en el marc de la Smart City Week : Servei de Premsa

Janet Sanz participa en una taula rodona sobre el pacte del 22@ en el marc de la Smart City Week

12/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 13 de novembre, a les 18.30 hores (Ca l’Alier. C/Pere IV, 362), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en la taula rodona ‘El Pacte 22@ en acció’ sobre els reptes de futur d’aquest àmbit amb representants veïnals, empresarials i acadèmics un any després de l’acord.

També hi participaran Miquel Corominas Ayala, professor d’Urbanisme i comissionat del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC); Xavier Monzó, president de l’Associació d’Empreses i Institucions 22@Network; Jaume Badenes, Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou, i moderarà David Martínez Garcia, coordinador de la Comissió 22@ de l’Ajuntament de Barcelona.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Smart City Week/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina