Ada Colau assisteix a l’acte d’inauguració del projecte EIT Urban Mobility : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte d’inauguració del projecte EIT Urban Mobility

18/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 19 de novembre, a les 15:30 hores (Auditori principal de l’Smart City Expo World Congress. Fira de Barcelona-Gran Via), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participa a l’acte d’inauguració del projecte EIT Urban Mobility que s’iniciarà amb el diàleg. “Ciutats liderant el canvi de paradigma en mobilitat urbana”. L’acte, també comptarà amb la presència de l’alcalde de Milà, Giuseppe Sala, el president de SEAT, Luca de Meo i la CEO d’EIT Urban Mobility, Maria Tsavachidis. A partir de les 17:00 hores, també hi participaran experts que debatran sobre mobilitat urbana per construir ciutats més habitables.

L’acte suposa la posada en funcionament d’aquesta iniciativa, liderada i coordinada des del consistori barceloní, que té com a objectiu finançar projectes que aportin solucions de mobilitat per fer més habitables les ciutats europees. L’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT) va crear el desembre del 2018 la comunitat d’innovació EIT Urban Mobility i va triar el consorci MOBILus, liderat per l’Ajuntament de Barcelona, per coordinar aquest projecte. El consorci està integrat per 48 socis de 15 països. El projecte EIT Urban Mobility tindrà una vigència de 7 anys prorrogables a 7 més, i un finançament de fins a 1.600 milions, 400 de la UE i 1.200 de la resta de socis. La ciutat de Barcelona serà la seu del projecte durant els 7 anys vinents.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Smart City Expo World Congress/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina