Barcelona referma el compromís en la defensa dels drets polítics de la població palestina : Servei de Premsa

Barcelona referma el compromís en la defensa dels drets polítics de la població palestina

19/11/2019

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha rebut Sahar Francis, directora de l’ONG Addameer, entitat que lluita pels drets i llibertats polítiques de la població palestina, i l’entitat Paz Con Dignidad

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb l’ONG Addameer a través d’un projecte per enfortir la protecció dels drets del presos i preses polítiques palestines en presons israelianes

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, i el director de Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona, David Llistar, han rebut avui Sahar Francis, directora de l’ONG Addameer, una entitat que lluita pels drets i les llibertats polítiques de la població palestina.

 

 

Sahar Francis és una coneguda activista de defensa dels drets humans de la població palestina amb més de 20 anys de recorregut en diferents projectes. Actualment és la directora d’Addameer, una ONG palestina que treballa per la defensa dels drets dels presos i preses polítiques palestines en presons israelianes, unes 5.780 persones segons l’entitat.

L’Ajuntament de Barcelona col·labora amb les ONG Addameer i Paz con Dignidad en un projecte per enfortir la protecció dels drets dels presos i preses polítiques palestines. Aquest projecte, amb finançament de l’Ajuntament, treballa per oferir una xarxa legal especialitzada i gratuïta a les persones palestines detingudes i/o retingudes per motius polítics, per fer arribar a tota la població palestina el coneixement sobre els seus drets i la situació dels presos i preses polítiques i, per últim, per denunciar i visibilitzant la situació que es viu davant la comunitat internacional, teixint xarxes també en diferents països.Compartiu aquest contingut