David Escudé realitzarà el lliurament de premis del XXI Supercross Internacional i Freestyle de Barcelona : Servei de Premsa

David Escudé realitzarà el lliurament de premis del XXI Supercross Internacional i Freestyle de Barcelona

22/11/2019

Dissabte, 23 de novembre, a les 21:00 hores, (Palau Sant Jordi, Pg Olímpic, 5-7), el regidor d’Esports, David Escudé, realitzarà el lliurament de premis del XXI Supercross Internacional i Freestyle de Barcelona.

Entre els pilots de supercròs participants, que competiran en tres categories segons la cilindrada (SX1, SX2 i SX125 de dos temps), figuren el campió de la competició AMA en supercròs i motocròs Justin Bogle; el campió i el subcampió d’Espanya de motocròs, Ander Valentín i Jorge Zaragoza, respectivament, i el campió d’Espanya de supercròs, Joan Cros.

Les exhibicions d’estil lliure també tindran protagonisme. En aquesta part de l’espectacle es podran veure els millors trucs, com ara la gran estrena del frontflip o salt mortal cap endavant. Es tracta d’un salt que només es troba a l’abast d’un nombre molt reduït de pilots i que fins ara no s’havia vist al Palau Sant Jordi. El farà una de les noves grans figures mundials d’aquest esport, l’alemany Luc Ackermann.Compartiu aquest contingut