L’Ajuntament llança el segon vídeo de la campanya de comunicació #ElPresentÉsFeminista : Servei de Premsa

L’Ajuntament llança el segon vídeo de la campanya de comunicació #ElPresentÉsFeminista

22/11/2019

El primer espot ha tingut en els primers dos dies més de 300.000 visualitzacions als canals de Twitter i Instagram, un rècord històric municipal

 


Enllaç: https://youtu.be/xYUCiRMvvZo
 

L’Ajuntament de Barcelona llança aquest divendres el segon dels tres vídeos que ha dissenyat dins de la campanya de comunicació #ElPresentÉsFeminista. En aquesta ocasió, la ficció recrea una situació en què un pare vol controlar la dona en presència del fill comú. L’objectiu compartit de tots els vídeos és convidar els homes a trencar el silenci i a dir el que pensen davant la violència masclista, tot reflectint situacions quotidianes i realistes que pretenen qüestionar els espectadors i fer-los reaccionar. Els tres vídeos formen part de la campanya de comunicació específica amb motiu el proper dilluns 25 de novembre del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, dia en que es farà públic el tercer i últim dels espots. El conjunt del material, informació específica, així com el catàleg de serveis disponibles es pot consultar al web barcelona.cat/presentfeminista.

El primer dels vídeos, en què es recrea com un home assetja verbalment una noia sola de nit al carrer davant del seu amic, es va fer públic dilluns passat. En els primers dos dies va recollir més de 300.000 visualitzacions només als canals de Twitter i Intagram, la qual cosa representa un rècord històric municipal molt en línia amb l’increment constant del nombre de comparticions i impactes que tenen les campanyes municipals en els darrers anys. Els tres espots d’enguany també es poden veure a televisió i cinemes.Compartiu aquest contingut