Marcé teixeix complicitats amb la docència del disseny i el turisme : Servei de Premsa

Marcé teixeix complicitats amb la docència del disseny i el turisme

22/11/2019

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, s’ha reunit avui amb representants de més d’una vintena d’escoles, instituts i centres universitaris de disseny i de turisme, per tal de compartir el desplegament de les actuacions previstes a la mesura de govern d’Indústries Creatives acordada en el darrer Consell Plenari, i copsar les principals necessitats i potencialitats del sector.

Marcé ha remarcat la voluntat de reforçar la projecció i el treball en xarxa del hub formatiu que conformen aquest conjunt de centres, per tal d’afavorir la captació de talent i enfortir la visibilitat de Barcelona en aquest àmbit.

 

 

Alhora, ha traslladat a les escoles algunes propostes per implicar els joves creatius en el disseny de solucions per al desenvolupament de la ciutat, en àmbits com el teixit comercial, així com per millorar la vinculació de l’àmbit de les indústries creatives amb el sector industrial més convencional.Compartiu aquest contingut