Reunió de la Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Reunió de la Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona

22/11/2019

Dilluns 25 de novembre, a les 11:00 hores (sala Gàrgoles, Palau de la Generalitat), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la consellera de la Presidència, Meritxell Budó presidiran la reunió de la Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Es preveu que la reunió duri aproximadament un parell d’hores i, a continuació, s’atendrà els mitjans de comunicació.

La darrera reunió de la comissió bilateral Generalitat-Ajuntament, un òrgan previst per la Carta Municipal de Barcelona, es va celebrar el 25 de juliol de 2018.

Acompanyaran a l’alcaldessa Colau, per part de l’Ajuntament, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminisme i LGTBI, Laura Pérez; el tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle; el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunicat, Joan Subirats; i el regidor de Presidència i Estratègia Corporativa, Jordi Martí; regidora de Salut, Gemma Tarafa; i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé. A la reunió també hi assistiran en representació de la Generalitat Miquel Àngel Escobar, secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran; Víctor Cullell, secretari de govern; Meritxell Masó, secretària general de la Presidència; Albert Castellanos, secretari general de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda; Ferran Falcó, secretari general de Territori i Sostenibilitat; Laura Pelay, secretària general de Salut; Josep Ginesta, secretari general de Treball Afers Socials i Família; i Núria Cuenca, secretària general d’Educació, entre d’altres.

La trobada servirà per fer seguiment dels consorcis amb participació de les dues administracions i per tractar qüestions relacionades amb finançament, educació, salut, polítiques socials, infraestructures, habitatge, equilibri territorial i ocupació.Compartiu aquest contingut