S’inicien les obres per incloure un nou carril bus al tram central del carrer Aragó : Servei de Premsa

S’inicien les obres per incloure un nou carril bus al tram central del carrer Aragó

24/11/2019



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Les tasques començaran la nit de diumenge a dilluns i duraran fins el proper 29 de novembre

La mesura s’emmarca dins del conjunt d’actuacions que s’estan duent a terme per combatre els efectes de l’emergència climàtica a la ciutat

Es calcula que la inclusió d’aquest carril bus, situat entre Sicília i Muntaner, pot reduir en 6 mil vehicles el trànsit diari de pas pel carrer Aragó

Aquest cap de setmana s’inicien les obres per incloure un nou carril bus al tram central del carrer Aragó, entre el carrer Sicília i el carrer Muntaner, al districte de l’Eixample. La mesura forma part del conjunt d’actuacions que s’estan duent a terme per combatre els efectes de l’emergència climàtica a la ciutat.

D’aquesta manera s’inclourà un nou carril bus al costat muntanya de la via. Les tasques s’iniciaran la nit del 24 al 25 de novembre i duraran fins a la nit del 28 al 29 de novembre. Es realitzaran en horari nocturn, entre les 22:30 hores i les 05:30 hores, començant pel carrer Sicília i mantenint dos carrils de circulació pel costat mar de la calçada en aquest horari. De dia no hi haurà afectació a la mobilitat.

Amb aquesta actuació el carrer Aragó passarà de tenir sis carrils de circulació en el seu tram central a cinc carrils i un de bus. El nou vial podrà ser utilitzat per autobusos interurbans i taxis. Actualment aquesta via ja compta amb trams de carril bus als seus extrems però amb aquesta intervenció s’actua sobre la part més cèntrica d’aquest carrer. Es calcula que amb aquesta modificació de l’actual secció viària es pot reduir el pas del trànsit per aquest carrer, arribant a una disminució de 6 mil vehicles diaris.

Aquesta mesura forma part del conjunt d’actuacions prèvies a la Declaració d’Emergència Climàtica que serà una realitat a partir del gener del 2020.





Paraules clau

aragó/ obres/