Barcelona encén els llums del Nadal 2019 : Servei de Premsa

Barcelona encén els llums del Nadal 2019

28/11/2019

Barcelona ha encès avui la il.luminació nadalenca amb una festa a la plaça Can Fabra en la qual Dagoll Dagom ha portat a escena un espectacle creat per a l’ocasió amb diferents personatges de contes.

“De les tristors en farem llum” ha explicat la història d’un poble que s’havia quedat completament a les fosques i on, en conseqüència, hi havia molta gent que no s’entenia. Una nena s’ha encarregat de fer fora la por i fer arribar la llum amb l’ajuda dels contes de la biblioteca i dels seus personatges.

 

 

 

 

 

L’acte ha acabat amb la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Jaume Sisa, que, cantada pels personatges de l’espectacle i pels representants municipals i de les entitats de comerç, ha donat pas a l’encesa de la il.luminació nadalenca.Compartiu aquest contingut