Afectacions a la mobilitat per reparació de paviments : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per reparació de paviments

29/11/2019Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana l’Ajuntament de Barcelona inicia una sèrie d’intervencions per reparar part dels paviments que van quedar malmesos al mes d’octubre, quan després de diverses mobilitzacions, manifestacions i concentracions de rebuig a la sentència del procés, alguns dies es van produir aldarulls i incidents de diversa consideració.

Les diferents actuacions de millora s’aniran succeint en diferents jornades fins a finals d’any. Les tasques es faran de dia i en zones cèntriques de la ciutat, fet que comportarà afectacions a la mobilitat. La Guàrdia Urbana durà a terme els desviaments corresponents per tal de minimitza-les i garantir alhora els desplaçaments dels ciutadans.

Les intervencions a les zones més centrals ja es duran a terme aquest dissabte, 30 de novembre, quan es treballarà a la Plaça Urquinaona, a la Gran Via, a la Ronda Universitat i a la Plaça Catalunya, a més dels carrers Jonqueras, Aribau, Diputació i Pelai. Les tasques, que es faran de 8:00 a 20:00hores, comportaran afectacions viàries de diversa consideració: a primera hora es tallarà el carrer Jonqueres i el sentit ascendent de Via Laietana i a continuació es tallarà el sentit descendent d’aquesta mateixa via fins al migdia. També dissabte al matí es tallarà Pelai i hi haurà limitacions viàries a la Plaça Urquinaona fins al migdia. A la tarda les tasques continuaran a Aribau amb Gran Via, a la Ronda Universitat i a la Plaça Catalunya amb diferents talls de trànsit en aquests espais.

Diumenge es faran reparacions al carrer Aragó, entre Pau Claris i Enric Granados, entre les 8:00 i les 20:00hores, mantenint dos carrils de circulació i a partir de dilluns, els treballs continuaran al Passeig de Gràcia, també en el mateix horari. Aquesta via es tallarà en ambdós sentits de circulació per trams, començant des de la Gran Via. La resta de la setmana hi haurà intervencions en altres punts del districte de l’Eixample i de Ciutat Vella.

A dia d’avui ja s’han reposat 3.841m2 del paviment que va quedar afectat, d’un total aproximat de 12.203 m2.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
afectacions/ paviments/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina