Rosa Alarcón assisteix a la presentació de les últimes novetats del projecte de seguretat viària Autonomous Ready : Servei de Premsa

Rosa Alarcón assisteix a la presentació de les últimes novetats del projecte de seguretat viària Autonomous Ready

29/11/2019Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 2 de desembre, a les 11:00 hores (Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, 4-5), la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón i el director general de la Dirección General de Tráfico (DGT), Pere Navarro, presenten les  novetats del projecte de seguretat viària Autonomous Ready.  A l’acte, també hi assistirà el director de Mobileye a la regió d’EMEA, Gil Ayalon i altres representants de les empreses i entitats que participen al projecte.

Pels mitjans que hi estiguin interessats s’habilitarà un servei d’autobús de TMB amb la tecnologia del projecte incorporada, que sortirà de l’explanada de l’estació de Barcelona Sants (Plaça Joan Peiró) a les 10:00 hores. Després de la presentació es farà una demostració de com funciona aquest sistema  d’ajuda en la conducció per millorar la seguretat viària.

El 2018, l’Ajuntament de Barcelona i la DGT, juntament amb Mobileye van anunciar la posada en funcionament del projecte Autonomous Ready a la ciutat de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa pionera destinada a reduir de manera dràstica la sinistralitat en entorns urbans a partir de la implantació de dispositius d’ajuda a la conducció i la medició de l’impacte positiu de la tecnologia “Advanced Driver Assistance System” per evitar col.lisions amb els usuaris més vulnerables de la mobilitat.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Autonomous Ready/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina