18 detinguts i 7 denunciats en un nou operatiu a l’entorn d’un local d’oci nocturn de Ciutat Vella : Servei de Premsa

18 detinguts i 7 denunciats en un nou operatiu a l’entorn d’un local d’oci nocturn de Ciutat Vella

30/11/2019

S’ha detingut una persona per una ordre de recerca i disset per estrangeria i s’han denunciat administrativament sis persones per tinença de drogues i una altra per tinença d’una arma blanca

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Barcelona i el Cos Nacional de Policia, han realitzat un dispositiu conjunt aquesta matinada en un local d’oci nocturn de Ciutat Vella.

L’objectiu principal de l’operatiu era la detecció de tràfic de substàncies i la prevenció de robatoris amb violència i intimidació a la via pública que tenen lloc als voltants d’aquest local. Per la seva banda, la GUB ha fet una inspecció administrativa al local mentre que el CNP s’ha encarregat de les infraccions relacionades amb estrangeria.

A les 1:00h d’avui, efectius dels tres cossos policials han inspeccionat aquest local, situat al carrer Arc del Teatre, i simultàniament s’han desplegat per diferents carrers de la zona per tal detectar conductes incíviques associades a l’oci nocturn i prevenir robatoris amb violència i el tràfic de drogues.

La intervenció ha finalitzat amb la identificació de 170 persones, 1 detingut per recerca, 6 denúncies per tinença de diferents substàncies estupefaents, entre elles èxtasi, cocaïna, marihuana i haixix, 1 denúncia per tinença d’arma blanca en lloc de reunió i 17 detinguts per estrangeria, a més a més de la inspecció del local a on s’han detectat diverses irregularitats informades al propietari.

Aquests dispositius es continuaran realitzant per tal de garantir la seguretat ciutadana i l’ordre públic a l’entorn de zones d’oci de Ciutat Vella.Compartiu aquest contingut