El Tibidabo inaugura Creatibi Robotics, un nou espai de robòtica educativa : Servei de Premsa

El Tibidabo inaugura Creatibi Robotics, un nou espai de robòtica educativa

30/11/2019

El regidor de Sarrià – Sant Gervasi Albert Batlle ha inaugurat aquest nou espai que apropa la robòtica a les famílies i amplia el ventall d’activitats educatives del Parc

En la segona fase del projecte es reestructurarà l’actual espai Creatibi by LEGO® Education amb noves activitats

El regidor del districte de Sarrià – Sant Gervasi i president del Tibidabo, Albert Batlle, ha inaugurat avui al Parc d’Atraccions Tibidabo l’espai Creatibi Robotics, que complementarà l’actual sala Creatibi by LEGO® Education i que permetrà apropar la robòtica educativa als visitants. D’aquesta manera s’amplia el ventall d’activitats educatives i el públic a qui van dirigides, amb l’objectiu d’aportar un valor afegit a les famílies i consolidant l’educació com un dels quatre eixos estratègics del Parc, juntament amb la solidaritat, la sostenibilitat i les experiències.

 

 

 

 

Al nou espai Creatibi Robotics, habilitat en una sala remodelada, es realitzaran activitats específiques, dissenyades a partir de diverses plataformes robòtiques programables i pensades per a tots els grups d’edat. L’espai està organitzat en sis zones d’activitats on es presenten reptes diferents per donar versatilitat a l’hora d’aplicar disciplines de joc i programació.

Les activitats de les sis zones són:

Està prevista una segona fase d’aquest projecte que inclourà la reestructuració de l’actual Creatibi by LEGO® Education. Aquest espai també oferirà la possibilitat de realitzar activitats de robòtica com completar la fase de prova d’un prototip robòtic, tant en grup com de manera individual, seguint la metodologia LEGO® Education. També es millorarà l’espai Free Play, que prendrà més rellevància, on es podran realitzar construccions de manera lliure, treballant diferents habilitats com el desenvolupament social, l’exploració creativa, el llenguatge i la comunicació; i l’Espai Maker introduirà nous continguts i conceptes amb l’objectiu de despertar l’interès dels infants pel disseny i l’enginyeria.

Els dos espais, el nou Creatibi Robotics i la sala Creatibi by LEGO® Education, estaran vinculats i oferiran activitats creuades. A més, es crearà el Passaport LEGO®, una targeta amb els diversos espais que nens i nenes hauran d’omplir a mida que vagin completant les activitats.

D’aquesta manera el Tibidabo amplia la seva oferta educativa i la possibilitat d’adquirir coneixements de manera divertida dins l’entorn d’un parc d’atraccions.Compartiu aquest contingut