Laia Bonet participa a una taula rodona sobre la tecnologia i la innovació social aplicades a les ciutats : Servei de Premsa

Laia Bonet participa a una taula rodona sobre la tecnologia i la innovació social aplicades a les ciutats

02/12/2019

Dimarts 3 de desembre, a les 16.00 hores, a Cal l’Alier (Carrer de Pere IV, 362) la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, participa com a ponent a la clausura de l’exposició “Cap a la Ciutat Humana”; una taula rodona on es reflexionarà sobre el potencial de la tecnologia i la innovació social per construir ciutats més inclusives i sostenibles.

 

 

A la taula rodona també hi participaran Emilia Saiz, secretaria general d’UCLG; Jordi Hereu, president d’Idencity i exalcalde de Barcelona i Rosa Surinach, partneships i advocada d’UN Habitat. En aquest aquest acte també hi assistirà el comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Michel Donaldson.

En paral·lel, s’obrirà al públic l’exposició “Humanasing tech for Barcelona” que, per primera vegada, acosta a la ciutadania les polítiques, actuacions i projectes municipals que té en marxa la ciutat i que es van mostrar a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona dins de la Smart City Expo and World Congres. Del 2 al 31 de desembre es podran visitar a Ca l’Alier els projectes més innovadors que s’estan impulsat en l’àmbit de la Smart City.Compartiu aquest contingut