Marga Marí-Klose presenta l’estudi ‘Greuge econòmic de les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona’ : Servei de Premsa

Marga Marí-Klose presenta l’estudi ‘Greuge econòmic de les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona’

02/12/2019

Dimarts 3 de desembre, a les 9.30 hores (Ajuntament de Barcelona. Sala Lluís Companys), la presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Marga Marí-Klose, presenta l’estudi ‘Greuge econòmic de les persones amb discapacitat de la ciutat de Barcelona’.

A la presentació de l’estudi hi assistiran també altres autors i autores del treball, l’única referència en la matèria a nivell de Catalunya i l’Estat. Posteriorment a la roda de premsa, a les 10.00 hores, els mitjans que ho vulguin poden assistir a l’acte que se celebrarà al Saló de Cròniques amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat.

 

 Compartiu aquest contingut