El Nadal arriba al Tibidabo : Servei de Premsa

El Nadal arriba al Tibidabo

04/12/2019



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El Parc obrirà les seves portes durant les festes de Nadal amb un horari especial i ple de nous espectacles i animacions nadalenques

El cap de setmana del 21 i 22 de desembre se celebrarà el Cap de setmana dels Avis i les Àvies, i el 27 se celebrarà la 23a edició de la ja tradicional Cançó de Pau

El Parc d’Atraccions Tibidabo s’omple de noves activitats, espectacles i animacions especials de Nadal fins al 5 de gener, que faran que l’experiència al Parc sigui encara més màgica per a tota la família. A més, hi haurà novetats al Marionetàrium i al cinema en 4 dimensions, Dididado, així com també el Cap de Setmana de les Àvies i els Avis, el 21 i 22 de desembre, i la ja tradicional festa solidària de la Cançó de Pau, que tindrà lloc el 27 de desembre.

Per tal que tothom pugui gaudir del Parc també hi haurà un horari especial durant aquests dies. Durant el pròxim pont, els dies 6 i 7 de desembre estarà obert fins a les 19h, i el dia 8 fins a les 18h, així com també el cap de setmana següent. A més, el Parc restarà obert, també fins les 18h, tots els dies des del 21 de desembre fins el dia 5 de gener de l’any vinent, excepte el dia 25 i 26 de desembre i 1 de gener.

 

Animació, espectacles i cavalcades

Una de les novetats d’aquest Nadal serà la globofèxia del Dr. Fly, que es passejarà cada matí d’11:30h a 12:30h, convidant a tots els visitants a donar un tomb pel Parc amb el seu Rickshaw, un vehicle amb música i decoració nadalenca. A més, dos follets vinguts de Collserola donaran la benvinguda a tothom que s’apropi al Parc des de la Plaça del Jardí (a les 12:30h i a les 14:30h) i faran que l’estada de tota la família sigui inoblidable, fent-los gaudir d’un veritable esperit nadalenc.

A partir de les 16h tindrà lloc la Cavalcada Nadalenca, amb el dr. Fly i els follets de Collserola, i amb la col·laboració de l’speaker Pep Callau i les mascotes del Tibidabo. La cavalcada anirà des de l’atracció de “Les Tasses” i fins la Plaça dels Somnis.

A més d’aquesta animació itinerant, hi ha també dos nous espectacles nadalencs per aquests dies, l’espectacle Màgia Nadalenca, del Dr. Fly, i l’espectacle Il·lusions de Nadal, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen, on es crearà una postal de Nadal gegant. Ambdós espectacles tindran lloc a la Plaça dels Somnis, Màgia Nadalenca a partir de les 14h i les Il·lusions de Nadal a partir de les 16:30h.

El Tibimarionetàrium de Nadal torna amb les seves marionetes més significatives, i algunes de noves creades per la ocasió, en un espectacle on la música i la neu seran les protagonistes. I el cinema 4D Dididado també porta novetats amb la pel·lícula en 4 dimensions The Time Carousel, on un grup d’amics és enganyat per fer un interminable viatge en el temps per eliminar la diversió dels parcs d’atraccions.

 

Cap de Setmana de les àvies i els avis

El cap de setmana del 21 i 22 de desembre, el Parc acollirà la 6a edició de la Festa dels avis i les àvies, que permet l’entrada gratuïta a totes les parelles formades per un avi o àvia acompanyats del seu nét o neta. El Tibidabo vol d’aquesta manera retre un petit homenatge a la figura dels avis i àvies com a educadors i educadores dels infants convidant-los a gaudir plegats de totes les atraccions i espectacles. A més, totes les persones majors de 60 anys tindran l’entrada gratuïta durant aquests dos dies.

 

23 edició de la cançó de Pau

La cançó de Pau és una festa solidària ja tradicional al Tibidabo, que aquest any arriba a la seva 23a edició, amb l’objectiu de potenciar valors com la tolerància, la solidaritat i el respecte entre els més petits, amb un cant en favor de la Pau al món. Se celebrarà el 27 de desembre.

Aquest dia, les parelles formades per un adult i un nen o nena, fins a 14 anys, podran accedir gratuïtament al Parc, sempre i quan entrin abans de les 11:30h i s’aporti una donació de 2€ per persona en favor d’UNICEF, amb la que el Tibidabo manté un acord de col·laboració. Tots els nens i nenes que visitin el Parc aquell dia escriuran textos al Llibre de la Pau del Tibidabo, que els ambaixadors de Pau llegiran de manera pública com a missatges de pau al món.

 

 





Paraules clau

nadal/ nadal 19/ tibidabo/