Les tarifes del 2020 afavoriran els usuaris habituals, amb la nova T-usual, més barata i amb viatges il·limitats en 30 dies : Servei de Premsa

Les tarifes del 2020 afavoriran els usuaris habituals, amb la nova T-usual, més barata i amb viatges il·limitats en 30 dies

04/12/2019

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona acorden un canvi de model tarifari pel 2020 per afavorir l’ús del transport públic, amb reduccions del preu de fins el 25% per als usuaris habituals.

La nova proposta simplifica la gamma de títols i dona lloc a la T-usual, de 30 dies, que passarà a ser la nova targeta d’ús habitual, amb viatges il·limitats i amb una reducció del 25% respecte el preu de l’actual T-mes. La nova T-casual, targeta unipersonal de 10 viatges, substituirà la T-10.

La T-jove, amb viatges il·limitats per als menors de 25 anys durant 90 dies, també reduirà el seu preu en un 25%.

 

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut