Marc Serra clou les Jornades sobre vulneracions de drets humans al CIE : Servei de Premsa

Marc Serra clou les Jornades sobre vulneracions de drets humans al CIE

04/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de desembre, a les 13.45h, a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (c. Mallorca, 283), el regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, clourà les Jornades sobre vulneracions de drets humans al CIE, organitzades per l’Ajuntament de Barcelona, l’Associació Irídia – Centre per la Defensa dels Drets Humans i l’Il•lustre Col•legi de l’Advocacia de Barcelona.

En aquestes jornades hi participaran diferents agents que treballen en relació amb els CIE des del punt de vista dels drets humans. Aida Guillén, directora de Serveis de Drets de Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, Carmen Valenzuela, diputada de la Comissió d’Estrangeria de l’ICAB i Jordi Senespleda, advocat d’Irídia inauguraran les jornades a les 9.45h.

A les 10h es farà la taula de debat “Els CIE després de 10 anys, on estem?” amb la participació de Ramiro García, exjutge de control del CIE de Madrid, Pilar Izaguerri, Fiscalia d’Estrangeria de Catalunya, Andrés Garía Berrio, advocat i codirector d’Irídia i Pepi Gutiérrez, comissió d’estrangeria de l’ICAB.

A les 12h es fa la taula de debat “Mesures de garantia i protecció de drets des de la societat civil i les administracions”, amb la presència de Josetxo Ordóñez, advocat de la Fundació Migrastudium, Danae García, advocada de SOS Racismo Madrid, Patricia Ojerudo, advocada de Red Jurídica i membre de CIEs No Madrid i Ramon Sanahuja, director de Serveis d’Atenció i Acollida de persones migrants de l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

CIE/ drets humans/