Fira de Barcelona superarà els 215 milions d’euros d’ingressos el 2019 : Servei de Premsa

Fira de Barcelona superarà els 215 milions d’euros d’ingressos el 2019

05/12/2019

L’alcaldessa Ada Colau ha destacat els bons resultats de Fira de Barcelona i ha remarcat que “és imprescindible el diàleg i l’empatia” per tirar endavant activitats econòmiques com aquesta.

 

 

Colau ha recordat “que el creixement econòmic s’ha de posar al servei de la societat, i sobretot de les dues emergències, climàtica i social i, en aquesta línia, ha destacat que “els objectius centrals amb els quals hem d’alinear l’economia de la ciutat: revertir la desindustrialització, per generar més ocupació estable i de qualitat; potenciar la innovació i sobretot la innovació tecnològica, la indústria del segle XXI; acabar amb la precarietat laboral; i seguir creixent en economia social i solidària com un dels actors principals de l’economia”. L’alcaldessa també ha recordat que les ciutats generem el 80% dels gasos amb efecte hivernacle, que estem en procés de transició energètica i que el sector econòmic al voltant d’aquest àmbit creix a un ritme del 4% anual.

“Per a Barcelona, l’ampliació i el futur de Fira de Barcelona és un repte també molt important com a ciutat, que ens obliga a repensar una transformació urbana que va més enllà de l’activitat firal” ha dit l’alcaldessa, que ha destacat que el recinte firal “està inserit al bell mig de la ciutat i és una característica que no hauria de perdre” i ha considerat que cal aprofitar aquesta circumstància amb un procés obert, amb tres ingredients; construir habitatge públic, per relligar els barris de Font de la Guatlla i el Poble-sec i fer mes urbà el recinte firal; pacificar l’avinguda Maria Cristina; i que a més s’hi puguin incorporar altres activitats com un espai per a start-ups o activitats culturals com l’ampliació prevista de l’MNAC”.

 

Enllaç relacionat:

Nota de premsa (PDF): Fira de Barcelona superarà els 215 milions d’euros d’ingressos el 2019, un any extraordinariCompartiu aquest contingut