Joan Subirats, Lucía Martín i Marga Marí-Klose atenen mitjans per informar sobre el lliurament dels habitatges de Can Fabra : Servei de Premsa

Joan Subirats, Lucía Martín i Marga Marí-Klose atenen mitjans per informar sobre el lliurament dels habitatges de Can Fabra

05/12/2019

Dilluns 9 de desembre, a les 12.00 hores (carrer de Parellada, 9) el 6è tinent d’Alcaldia, de Cultura, Educació i Ciència, Joan Subirats; la regidora d’Habitatge i Rehabilitació i també regidora del Districte de Sant Andreu, Lucía Martín, i la regidora de Joventut, Marga Marí-Klose, atendran els mitjans per informar sobre el lliurament dels habitatges de la promoció pública de Can Fabra.

Durant l’acte es farà una visita per als mitjans d’aquesta obra singular d’habitatge públic, construïda amb fusta dins d’una de les naus del recinte fabril de Fabra i Coats, preservant així l’estructura original de l’edifici.

Tot seguit, a partir de les 13.00 hores, els representants municipals acompanyats de membres d’entitats cíviques i culturals del districte de Sant Andreu, procediran al lliurament, en un acte públic, de les claus als adjudicataris d’aquests habitatges, que s’han destinat a joves.

Els mitjans que estiguin interessats també podran visitar el nou local d’assaig que s’ha habilitat en aquest mateix edifici per a la colla castellera Jove de Barcelona.Compartiu aquest contingut