Marcé participa al lliurament de distincions Biosphere a les més de 200 empreses compromeses amb la Sostenibilitat Turística : Servei de Premsa

Marcé participa al lliurament de distincions Biosphere a les més de 200 empreses compromeses amb la Sostenibilitat Turística

05/12/2019

Dilluns 9 de desembre a les 16:00h (Recinte Modernista de Sant Pau, Espai Francesc Cambó, C. Sant Antoni Maria Claret 167), es lliuraran les primeres distincions a les empreses que fins ara s’han acollit al programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere. L’obertura de l’acte i lliurament de les distincions anirà a càrrec del regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé; la vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca i el director de Turisme de Barcelona, Joan Torrella.

En l’acte, conduït i presentat per la periodista Marta Càceres, hi intervindrà Miquel Rodríguez Planas, comissionat per l’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona amb  la ponència “Barcelona, ODS i turisme”.  Fins ara més de 200 empreses s’han sumat al projecte Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere promogut per l’Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb Turisme de Barcelona i la Cambra de Comerç, per estendre entre els operadors turístics l’aplicació de criteris de sostenibilitat i bones pràctiques en la seva activitat. Les primeres 50 empreses rebran dilluns els distintius, posant-se al capdavant d’un model de turisme sostenible basat en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.Compartiu aquest contingut