El Mercat de la Boqueria continua renovant-se amb una nova aula de formació i una plaça interior : Servei de Premsa

El Mercat de la Boqueria continua renovant-se amb una nova aula de formació i una plaça interior

10/12/2019

Es continua així amb l’esponjament del mercat, per tal de fer-lo més amable i més confortable per a la compra quotidiana de veïns i veïnes, tal i com es preveia a la Mesura de Govern de febrer de 2017

L’aula de formació estarà gestionada per l’Associació de Comerciants de la Boqueria

L’esponjament del mercat s’està fent en paral·lel a altres accions de la Mesura com la prohibició d’accedir als grups de més de 15 persones, prohibició de conductes incíviques, increment d’hores de seguretat o reforma del sistema d’extracció de fums, o millora de la senyalització

Un any més, el Mercat de la Boqueria es prepara per les festes nadalenques, una època d’especial intensitat en què el mercat es converteix en un referent per a moltes llars barcelonines. Sota el lema “anem a sopar, la Boqueria convida”, s’ha organitzat un sorteig, una de les activitats principals de les festes nadalenques

 

Descarregar nota en format PDFCompartiu aquest contingut