L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Can Batlló rep el premi Bonaplata a la rehabilitació del patrimoni industrial : Servei de Premsa

L’Escola de Mitjans Audiovisuals de Can Batlló rep el premi Bonaplata a la rehabilitació del patrimoni industrial

10/12/2019

El guardó el concedeix l’Associació Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) i va dirigit a l’equip tècnic responsable de la reforma

La nova EMAV, a l’antic Bloc 7 del recinte industrial de Can Batlló, ha entrat en funcionament aquest curs en un espai de 5.500 m2 i després d’una inversió municipal de 12.900.000 euros

L’Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) ha rebut el premi Bonaplata a la rehabilitació del patrimoni industrial que concedeix l’Associació Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial (AMCTAIC). La intervenció, dissenyada per l’arquitecte Josep Maria Julià i Capdevila, busca preservar i emfatitzar els trets característics de l’arquitectura industrial, mantenint valors històrics i arquitectònics i potenciant els elements originals de la façana.

L’EMAV és un centre educatiu municipal dedicat a cicles formatius en audiovisuals gestionat pel Consorci d’Educació de Barcelona i nascut el 1970. Des d’aquest curs 2019-2020 s’ha traslladat al bloc 7 de Can Batlló objecte de la rehabilitació premiada, erigint-se així en un equipament de ciutat i per a usos veïnals al barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc. La rehabilitació, de 5.500 metres quadrats i que dota a l’EMAV d’una capacitat per a 600 alumnes, inclou també la recuperació de la cantina de l’antiga fàbrica, que entrarà en funcionament a principis del 2020 gestionar per l’Associació Veïnal Can Batlló després de guanyar un concurs públic.

Nota de premsa AMCTAIC Premis BonaplataCompartiu aquest contingut