Jaume Collboni participa a la jornada de debat metropolità: “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg social” : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a la jornada de debat metropolità: “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg social”

12/12/2019



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 13 de desembre, a les 12:00 hores (seu CCOO, Via Laietana, 16, 1a planta), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni atendrà als mitjans de comunicació juntament amb els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i d’UGT de Catalunya, Camil Ros en el marc de la jornada de debat metropolità: “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg Social”.

A les 13:30 hores el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni realitza la cloenda de la jornada de debat metropolità: “Progrés i drets de ciutadania. Diàleg Social” juntament amb els secretaris generals de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i d’UGT de Catalunya, Camil Ros. La Jornada està coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona i els sindicats CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya.

L’obertura de la Jornada, a les 9:30 hores, anirà a càrrec de la Comissionada de Promoció de l’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat, Raquel Gil, i la membre de CCOO del Barcelonès Nord, Olga Requena.
L’objectiu de la jornada és debatre sobre el paper d’administracions i agents socials i econòmics per l’assoliment d’objectius compartits, estratègics, de millora de les condicions de vida de la població en un entorn metropolità com el de Barcelona, que necessita coordinació i entesa.

Podeu accedir al programa de la Jornada:
https://www.ccoo.cat/pdf_documents/2019/programa_jornada_drets_ciutadania_metropolitana.pdf





Paraules clau

Diàleg social/